4 goede redenen om voor PerCo te kiezen: 

  1. Passie en meesterschap, gebaseerd op wetenschap. Een ‘science-based’ aanpak betekent dat we zowel inhoudelijk als didactisch ons baseren op wetenschappelijk ontwikkelde modellen, theorieën en instrumenten die ook in de praktijk hun deugdelijkheid bewezen hebben. Samen met het enthousiasme voor ons vak zorgt dat voor beklijvende en effectieve interventies. 
  2. Ons interactie- en leiderschapsconcept. Het interpersoonlijk circumplex geeft een referentiekader aan organisaties, een team of het individu. Met onze complete set van professionele materialen en instrumenten kunnen we gedrag inzichtelijk maken, effectief meten en uiteraard ontwikkelen in de gewenste richting. 
  3. Ons partnerschap met de klant. Dit kun je het best omschrijven als 'A critical friend'. We praten klanten niet naar de mond, durven uitdagen waar nodig, tonen ons betrokken, bieden alternatieven aan,.... en dat alles met de intentie om te helpen en om tot effectieve oplossingen te komen.
  4. Onze waarde, ethisch ondernemen. Ga naar onze missie en collectieve ambitie voor een volledige beschrijving hiervan.

Over PerCo:

We bestaan sinds 1988 en zijn dus een blijver in de wereld van hrm, waar aanbieders komen en gaan. Onze 3 belangrijkste pijlers zijn: training & opleiding, individuele coaching en organisatie- en cultuurontwikkeling. Onze zaakvoerders zijn Frank Rengelink en Bart Van de Ven. Samen met een groep ervaren consulenten en onze assistente vormen we een hecht en stabiel team. In goed overleg met de klant bepalen we binnen ons team welke collega(s) een opdracht opnemen. We willen namelijk niet de grootste zijn maar wel de beste in ons vakgebied. Zo bouwen we langetermijnrelaties op met vooral grote (overheids)organisaties.