Dunja Matkovic

Gosse kan zich goed inleven in de leefwereld van zijn doelpubliek – op eender welk niveau in de organisatie – en kan een topic zeer goed kaderen. Deelnemers zijn vaak onder de indruk van hoe hij kan “fileren tot op het bot” en zo dieper liggende zaken aan het licht kan brengen en tot concrete resultaten/acties kan komen. Hij denkt ook mee na over hoe we een opleiding nog verder kunnen verbeteren om ze nog doeltreffender te maken voor het doelpubliek én er als bedrijf meer waarde uit kunnen halen.

Dunja Matkovic
Dunja Matkovic

Vanaf het eerste gesprek met PerCo hadden we een goed gevoel bij hun wetenschappelijk onderbouwde aanpak en klare kijk op zaken. PerCo heeft intussen al meerdere trainingen bij ons gegeven, die goed onderbouwd en zeer praktijkgericht waren. De deelnemers worden zo aangemoedigd om te reflecteren over en aan de slag te gaan met de materie. Voor ons is PerCo dus een gewaardeerde opleidingspartner geworden.

Dunja Matkovic

Een partner die altijd klaar staat en mee denkt met de noden van de organisatie en medewerkers.
Een partner die veel flexibiliteit biedt en snel schakelt.
Een vlotte samenwerking, prima communicatie en altijd alles tip top in orde.

Steffie Cuypers

Op basis van het buikgevoel en de enthousiaste reacties en positieve feedback van de deelnemers ben ik ervan overtuigd dat de opleidingen die PerCo geeft aan ons kaderpersoneel bijdragen aan de professionalisering van het kader, de invulling van hun leidinggevende rol en de verwachtingen hieromtrent. Zelfs ceelbazen met jarenlange leidinggevende ervaring getuigen dat ze bijzonder veel opsteken van de training en nuttige tips en tricks ook effectief gebruiken op de werkvloer. Hoewel dit zeker niet voor iedereen geldt, zijn de opleidingen voor sommigen wel een echte eyeopener.

Lotte Peeters

Of ze nu leiderschapstraining, coachings of debriefings van leiderschapsstijlen voor ons verzorgt, het team van PerCo handelt steeds vanuit een sterk professioneel engagement en een solide evidence-based approach. Door hun brede expertise zijn hun trainers en coaches inzetbaar van teamleaders tot C-level, én bovendien in vier talen, wat een enorme meerwaarde betekent voor een grote internationale organisatie als Audi Brussels.

De focus van PerCo ligt op resultaten. Als klant mag je rekenen op een verfrissende no-nonsense aanpak en transparantie, maar geniet je ook van bijzonder veel humor en warmte in de contacten. Hierdoor is onze samenwerking met PerCo op korte tijd uitgegroeid naar een waar partnership met een grote wederzijdse appreciatie!

Jo Van Roye, HR Manager

Perco heeft het afgelopen jaar voor ons twee organisatiebrede trainingen uitgewerkt. Ze zijn erin geslaagd om een mooie combinatie te maken tussen enerzijds hun eigen gedachtegoed, kaders en concepten en anderzijds de wensen en de cultuur van onze organisatie. De inhoud van de training en de gebruikte methodieken werden vooraf goed doorgesproken en dat resulteerde in positieve en enthousiaste reacties bij de deelnemers.

An Paesmans

Frank is een uitstekend communicator, facilitator en coach die zijn inzichten en professionaliteit combineert met een joviale en hartelijke aanpak; daarbij slaagt hij erin om zowel individuen als groepen op een flexibele manier op sleeptouw te nemen.

Wim Coeckelbergh Manager Site & Organizational Development BASF Antwerpen

Ik heb reeds in verschillende organisatieveranderings-trajecten op een zeer fijne manier met PerCo samengewerkt.
Aan de hand van pertinente vragen durft PerCo de zaken die spelen op scherp te zetten - ook richting de opdrachtgevers.
Deze werkwijze stimuleert de zelfreflectie over de context, de verschillende stakeholders, het individuele functioneren, de groepsdynamiek en de mogelijke paden naar een duurzame oplossing. Op die manier wordt er ook impliciete kennis overgedragen over groepsprocessen en het menselijk gedrag.
PerCo focust daarbij sterk op het proces, niet zozeer op de (technisch) inhoudelijke probleemstelling.
Tot slot is de keuze van PerCo om zich op “science based” inhoud te baseren geen ‘holle frase’: je kan ervan op aan dat de aangeboden denk-kaders degelijk onderbouwd zijn door (tegen-gecheckt) wetenschappelijk onderzoek. Een baken en verademing in de jungle van pseudo-theorieën.

Wim Coeckelbergh Manager Site & Organizational Development BASF Antwerpen

Ik heb al redelijk wat opleidingstrajecten gevolgd/begeleid, maar wat ik bij bij PerCo apprecieer is dat ze mensen zo ver krijgen dat ze met de opgedane kennis aan de slag gaan( je hebt ook haast geen keuze om te lossen). Bij ons was het traject getrapt en de meerwaarde daarvan staat onomstotelijk vast. Behalve de kwaliteit van de lesgever krijg je ook enorm veel documentatie mee, en ook veel leestips. Niet enkel leerijk, maar ook gewoonweg boeiend.

Joris Stevens Programmadirecteur O&T support kantorennet

Trainingen worden zeer goed opgebouwd zonder gebruik van slides maar toch gestructureerd en overzichtelijk. Door veel in interactie te gaan worden de mensen betrokken en leren ze vanzelf bij. De inhoud is gefundeerd en onderbouwd. Er wordt op voorhand met de klant besproken hoe het traject er kan uitzien en wat het meest kans heeft om gedragsverandering te bewerkstelligen bij de leidinggevenden. De feedback van onze leidinggevenden zijn zo goed als allemaal positief na het volgen van het traject en ze zijn getriggerd om bijkomende opleidingen te volgen en iets te doen met hun persoonlijk actieplan.

Kim Vandewalle