De 1ste 21 dagen als leidinggevende (Interactieve online versie)

Beschrijving:  Dit is een uniek programma op de Belgische markt. Al bijna 20 jaar helpen wij maandelijks tientallen leidinggevende bij hun start. Ons doel is hen praktische adviezen geven zodat ze vanaf de eerste dag hun rol als leider kunnen en durven opnemen op een manier die zelfvertrouwen geeft en de omgeving ervaart als prettig en professioneel. Ook in deze COVID-19 tijden willen we nieuwe deze ondersteuning blijven geven leidinggevenden en bieden we dit programma ook als interactieve online module aan.

Doelgroep: Iedereen die doorgroeit (van collega) naar leidinggevende functie. Leidinggevenden die in een nieuwe functie komen

Inhoud:

Voortraject

Vóór de training willen we via een drietal vragenlijsten zicht krijgen op de persoonlijke behoefte van de nieuwe leidinggevende, de beschikbaarheid en de verwachtingen van de manager en de aanleiding en de omstandigheden van de aanstelling geschetst door HR.

De training zelf

Voor de online werkvorm zijn de aanpassingen gericht op de huidige omstandigheden waardoor deelnemers aandachtig kunnen blijven, betrokken worden, regelmatig tijd krijgen om te pauzeren en zich gericht gesteund voelen in de uitdaging waar ze NU voor staan. De online training wordt bij voorkeur ingericht met didactische en inhoudelijke wetenschappelijk onderbouwde werkvormen waar die voorhanden zijn. Zo kunnen we blijven instaan voor een kwalitatief en succesvol traject. Uitgebreide informatie over het gehele programma vind je terug in de folder. 

Nazorg

Deelnemers mogen in de 2 maanden na de training beroep doen op telefonische of e-mail ondersteuning rond actuele vragen en cases.

Duurtijd: 1 dag.

Prijs: 

De deelnameprijs aan dit programma bedraagt 475 euro exclusief btw (deelnameprijs 460 euro en 15 euro materiaalkosten). De werkboekjes worden opvoorhand aan de deelnemers per post toegestuurd. 

Aantal deelnemers: Maximaal 5 personen per sessie zodat we kunnen inspelen op individuele situaties.  

Download hier de folder