De 1ste 21 dagen als leidinggevende (interactieve online versie)

Beschrijving: Dit is een uniek programma op de Belgische markt. Al bijna 20 jaar helpen wij maandelijks tientallen leidinggevende bij hun start in een nieuwe functie. Ons doel is hen praktische adviezen geven zodat ze vanaf de eerste dag hun rol als leider kunnen en durven opnemen op een manier die zelfvertrouwen geeft en de omgeving ervaart als prettig en professioneel. Ook in deze COVID-19 tijden willen we nieuwe leidinggevenden deze ondersteuning blijven geven en bieden dit programma ook als online module aan. 

Doelgroep: 

  • Iedereen die doorgroeit (van collega) naar leidinggevende functie
  • Leidinggevenden die in een nieuwe functie komen

Inhoud:

Voortraject

Vóór de training willen we via een drietal vragenlijsten zicht krijgen op de persoonlijke behoefte van de nieuwe leidinggevende, de beschikbaarheid en de verwachtingen van de manager en de aanleiding en de omstandigheden van de aanstelling geschetst door HR.

De training zelf

Tijdens de trainingsdag wordt er gestart met een beknopte theoretische input rond leiderschapsstijlen. Van daaruit coachen we de aanwezige deelnemers rond de relevante thema’s van ieders persoonlijke situatie. We eindigen met een individueel actieplan voor de eerste 3 weken die volgen.

Nazorg

Deelnemers mogen in de 2 maanden na de training beroep doen op telefonische of e-mail ondersteuning rond actuele vragen en cases.

Duurtijd: 1 dag.

Prijs: De deelnameprijs aan dit programma inclusief broodjeslunch bedraagt 475 euro exclusief btw (deelnameprijs 460 euro en 15 euro materiaalkosten).

Aantal deelnemers: Maximaal 5 personen per sessie zodat we kunnen inspelen op individuele situaties.  

Download hier de folder