De 1ste 21 dagen als leidinggevende

Beschrijving: Schrijf je in voor dit unieke programma op de Belgische markt. Al bijna 20 jaar helpen wij maandelijks vele leidinggevenden bij hun start in een nieuwe functie. Ons doel is hen praktische adviezen geven zodat ze vanaf de eerste dag hun rol als leider kunnen en durven opnemen op een manier die zelfvertrouwen geeft en de omgeving ervaart als prettig en professioneel. 

Doelgroep: 

  • Iedereen die doorgroeit (van collega) naar een leidinggevende functie
  • Leidinggevenden die in een nieuwe functie komen

Inhoud:

Voortraject

Vóór de training willen we met twee vragenlijsten zicht krijgen op de omstandigheden en de persoonlijke behoefte van de nieuwe leidinggevende en de beschikbaarheid en de verwachtingen van de manager.

De training zelf

Tijdens de trainingsdag wordt er gestart met een beknopte theoretische input rond leiderschapsstijlen. Van daaruit coachen we de aanwezige deelnemers rond de relevante thema’s van ieders persoonlijke situatie. We eindigen met een individueel actieplan voor de weken die volgen op de opleiding.

Nazorg

Deelnemers mogen in de 2 maanden na de training beroep doen op telefonische of e-mail ondersteuning rond actuele vragen en cases.

Duurtijd: 1 dag.

Prijs: De deelnameprijs aan dit programma bedraagt 635 euro exclusief btw, incl. catering en cursusmateriaal. 

Aantal deelnemers: Maximaal 6 personen per sessie zodat we kunnen inspelen op individuele situaties.  
Download hier de folder