De 1ste 21 dagen als leidinggevende

Thema
Aanbod Covid-19 context
Leiderschap
Doelgroepen
Potentiële/beginnende leidinggevende
Duurtijd
1 dag
Deelnemers
5
Prijs per opleidingsdag
635/pp

Beschrijving:  Dit is een uniek programma op de Belgische markt. Al bijna 20 jaar helpen wij maandelijks tientallen leidinggevende bij hun start. Ons doel is hen praktische adviezen geven zodat ze vanaf de eerste dag hun rol als leider kunnen en durven opnemen op een manier die zelfvertrouwen geeft en de omgeving ervaart als prettig en professioneel. Ook in COVID-19 tijden willen we nieuwe leidinggevenden deze ondersteuning blijven geven en bieden we dit programma als interactieve online module aan. Individuele deelnemers schrijven zich best in voor de open online traininggroepen kunnen een in-company sessie bestellen.

Doelgroep: Iedereen die doorgroeit (van collega) naar leidinggevende functie. Leidinggevenden die in een nieuwe functie komen

Inhoud:

Voortraject

Vóór de training willen we via een drietal vragenlijsten zicht krijgen op de persoonlijke behoefte van de nieuwe leidinggevende, de beschikbaarheid en de verwachtingen van de manager en de aanleiding en de omstandigheden van de aanstelling geschetst door HR.

De training zelf

Voor de online werkvorm zijn de aanpassingen gericht op de huidige omstandigheden waardoor deelnemers aandachtig kunnen blijven, betrokken worden, regelmatig tijd krijgen om te pauzeren en zich gericht gesteund voelen in de uitdaging waar ze NU voor staan. De online training wordt bij voorkeur ingericht met didactische en inhoudelijke wetenschappelijk onderbouwde werkvormen waar die voorhanden zijn. Zo kunnen we blijven instaan voor een kwalitatief en succesvol traject. Uitgebreide informatie over het gehele programma vind je terug in de folder. 

Nazorg

Deelnemers mogen in de 2 maanden na de training beroep doen op telefonische of e-mail ondersteuning rond actuele vragen en cases.

Download hier de folder

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geef hier je contactgegevens in en je ontvangt snel en vrijblijvend een offerte voor dit traject.

offerte aanvragen

Ik ga ervoor.

Neem vrijblijvend contact op met PerCo. Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen en een PerCo consulent zal je spoedig contacteren.

 
 
 
 
 
First step
Second step
Wij doen dit volgens de voorwaarden van de Algemene Data Verordering. Bekijk onze privacy verklaring.