Mijn naam is José Kardol en ik stel me graag voor als nieuw lid van het PerCo team. Ik ben arbeids- en organisatie psycholoog, maar aanvankelijk opgeleid en vijftien jaar werkzaam geweest binnen het verpleegkundig vakgebied. Op de afdeling Cardio Thoracale Chirurgie en Cardiologie, waar ik werkte als verpleegkundig specialist, ontdekte ik mijn interesse in de organisatiepsychologie. Ik vroeg me af hoe mensen in organisaties effectiever kunnen samenwerken en op welke manier bijvoorbeeld communicatie en leiderschap daaraan bijdragen. Mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie hielp me om vanuit de wetenschap antwoorden te krijgen op deze vragen.  

 Tijdens mijn studie psychologie werkte ik als verpleegkundige in een psychiatrische kliniek en leerde ik over de impact van onder andere traumatische life-events, stress en angst op het welbevinden van de mens. In de kliniek heb ik me ook kunnen ontwikkelen op het gebied van coaching. 

 Na mijn studie ben ik mij gaan richten op psychologisch onderzoek voor onder andere selectie- en ontwikkeldoeleinden. Dit doe ik nog steeds vanuit mijn rol als assessment psycholoog. Voor Perco zal ik als consultant, trainer en coach werkzaam zijn. Met behulp van wetenschappelijk bewezen methoden wil ik mensen en organisaties vooruit helpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, communicatie en leiderschap. Ik ben trots en blij om te kunnen zeggen dat ik daar niet alleen, maar samen met het team van PerCo aan mag werken.