Elly is klinisch psycholoog en gedragstherapeut en gefascineerd door de menselijke psyché. Na het behalen van haar diploma ging ze aan de slag bij de GZA Ziekenhuizen in Antwerpen. Ze was actief binnen verschillende domeinen: pijnkliniek, palliatief support team, obesitaskliniek,... Daar deed ze ervaring op in het begeleiden van patiënten en familie en adviseerde ze artsen en andere hulpverleners.  Ze ondersteunde de teams vanuit haar vakspecifieke expertise. Daarnaast bewaakte ze, samen met betrokken disciplines, de kwaliteit van de zorgprocessen. 

In haar privépraktijk werkt ze al 20 jaar met gedrevenheid aan de levenskwaliteit van volwassenen. Ze heeft een passie voor het geven van opleidingen en workshops in combinatie met de zorg voor psychisch welzijn. Die passie bracht haar bij het gedragstherapeutisch expertisecentrum The Human Link. Gedurende 10 jaar bouwde ze daar ervaring op in werkgerelateerde stress, work-lifebalance, voorkomen van burn-out en opvang en nazorg bij schokkende gebeurtenissen. 
Ze is dan ook sterk overtuigd van het preventief omgaan met ieders mentaal welbevinden en het inzetten op veerkracht. De match met PerCo ziet ze als een opportuniteit om bij te dragen aan ieders persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsvaardigheden, communicatievaardigheden en welzijn. 

Ze houdt ervan om op een creatieve en wetenschappelijk onderbouwde manier met psychische gezondheid bezig te zijn. Elke dag vertaalt ze op een unieke manier hoe mensen via inzichten hun gedrag leren beheersen en zo nodig ook veranderen. 

Haar klinische ervaring en kennis implementeert ze sinds 2022 bij PerCo.