Vorig jaar gingen we bij PerCo de grens over van België naar Nederland met de oprichting van PerCo Nederland. Na een vliegende start en met enige vertraging, nodigen we je graag uit op onze eerste MeetPerCo op donderdagmiddag 1 juni om 13.00 uur in Zwolle met als thema “Meet the rebels with a cause”

“Meet the rebels with a cause“ 

Wij van PerCo zijn “rebels with a cause”. We kiezen resoluut voor een science-based aanpak om handvaten aan te reiken aan elke professional die op een onderbouwde manier met mensen en organisaties aan de slag wil. Dit doen we al meer dan 30 jaar in en vanuit België, en sinds vorig jaar kunnen Nederlandse organisaties en professionals rechtstreeks terecht bij ons team van PerCo Nederland.  

Op het programma 

Tijdens deze middag doen we waar we goed in zijn: onze kennis en ervaring delen. We duiken in het hoe en waarom van science-based werken en geven concrete praktijkvoorbeelden van onze aanpak op individueel-, team- en organisatieniveau. Wij zijn ook trots jou te mogen vertellen dat Hoogleraar Reinout de Vries van de Vrije Universiteit van Amsterdam een keynote geeft over persoonlijkheid(sontwikkeling) op het werk.  

Aansluitend ben je van harte uitgenodigd om nog wat na te blijven praten tijdens een borrel met een smakelijk Belgisch tintje. 

Praktisch 

  • Datum: donderdagmiddag 1 juni 2023 
  • Start: 13:00 uur stipt, met aansluitend een borrel rond 15:45 uur 
  • Locatie: My Office, Assendorperdijk 1-8012 EG Zwolle (niet te verwarren met de My Office locatie aan de A28/Zwartewaterallee)  

Wil je dit event niet missen?  

Meld je dan aan via deze link. Na je aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging met de laatste praktische informatie. Breng ook gerust één of meerdere collega’s mee, ook zij zijn van harte welkom. We willen je wel vragen om precies aan te geven met hoeveel jullie zullen komen. 

We kijken ernaar uit jou in Zwolle te ontmoeten! 

Hartelijke groet, 

PerCo-team Nederland/België: Anne-Linn Beekhof, Lysanne Beekhof, Frank Rengelink, Bart Van de Ven