“Science: the final frontier. These are the voyages of PerCo. Its continuing mission: to explore new insights, to seek out new research and new organizational uses, to boldly go where no organisation has gone before.”

Bij PerCo hebben we sinds 2003 resoluut ons inhoudelijke roer omgegooid en hebben we gestaag gewerkt om de broodnodige kloof tussen wetenschap en praktijk te overbruggen in een wereld waar nogal wat ‘fuzzy stuff’ de ronde doet. Deze onderbouwde aanpak wierp al snel zijn vruchten af en resulteerde in een hele reeks tools, boeken, publicaties en methodieken die allen de wetenschapelijke toets doorstaan. En hier zijn we bij PerCo best trots op!

Om verder te gaan op ons élan en om jullie allen ook te kunnen meenemen op onze wonderlijke Science-Based reis, hebben we recent de PerCo Academy opgericht. We willen jullie graag tijdens deze MeetPerCo laten kennismaken met het nieuwe vlaggenschip van de Academy: de Masterclass Science@Work!

Waar hebben we het over?

We hebben onze krachten en de meest recente wetenschappelijke inzichten uit diverse disciplines gebundeld om een diepgaande masterclass te ontwikkelen die kennis, inzichten en praktische handvaten biedt voor elke professional die op een onderbouwde manier met mensen en organisaties aan de slag wil gaan. Immers, de beproevingen waar organisaties en bedrijven meer en meer voor staan, hebben vooral te maken met het (interpersoonlijk) gedrag van mensen binnen deze organisaties en bedrijven.

In deze masterclass willen we hier samen met jullie een mouw aan passen! Want wat is menselijk gedrag eigenlijk en waarom doen mensen wat ze doen? Waar komt dit gedrag uiteindelijk vandaan? Hoe vertaalt dit zich dan naar samenwerking op de werkvloer, naar veranderingen, leiderschap, innovatie, het vormen van kliekjes, jaloezie, haantjesgedrag, emoties op de werkvloer, roddel, motivatie, … De lijst van topics is bijna eindeloos!

In deze MeetPerCo willen we jullie tonen wat er onder de motorkap zit van onze nieuwe 14-daagse masterclass Science@Work. Om deze masterclass vorm te geven hebben we alles wat praktisch bruikbaar is uit diverse wetenschapelijke disciplines gebundeld, én tonen we hoe je zelf het kaf van het koren kan scheiden: we plukken uit de evolutionaire biologie, toegepaste psychologie, evolutionaire psychologie, antropologie en gaan van leiderschap naar change mangement …

Het spreekt vanzelf dat deze masterclass niet louter een ‘college’ is - alles zal direct toegepast worden op real life cases – die van jullie én van diegene die we zelf door de jaren heen zijn tegengekomen! Nieuwsgierig? Kom dan naar onze MeetPerCo voor een kennismaking!

Voor wie is deze sessie bedoeld?

  • HR-managers
  • Specialisten in organisatieontwikkeling (OD) 
  • Bedrijfsleiders en beleidsmakers
  • Change managers 
  • Opleidingsverantwoordelijken
  • Consultants
  • En zowat iedereen die geïnteresseerd is in menselijk gedrag binnen organisaties!

MeetPerCo - Wasda?

PerCo deelt graag kennis met klanten en contacten. Dat doen we in onze MeetPerCo, een reeks gratis sessies over pertinente onderwerpen uit HR, opleidingen en organisatieontwikkeling.

In deze MeetPerCo gaan we jullie informeren over onze nieuwe Masterclass en zullen we jullie alvast een voorproefje geven van de inhoud.

Praktisch

Datum & Locatie

  • Vrijdag 07 oktober 2022 van 12.00 - 17.00 uur
  • Van der Valk, Beveren, Gentseweg 280, 9120 Beveren