Sieg Vandenberghe in vest

Hoi! Ik ben Sieg. Niet zonder enige trots stel ik me graag voor als nieuw lid van het PerCo-team. De voorbije 10 jaar heb ik me met veel enthousiasme ingezet voor Volvo Trucks in Gent. Een rugzak vol avonturen in HR en Manufacturing neem ik van Volvo mee naar PerCo. Dat mijn ervaring als HR Business Partner, Teamleader Recrutering & Selectie en Talent & Competence Manager een toegevoegde waarde zal hebben in mijn nieuwe job hoeft weinig betoog denk ik. Daarbovenop kreeg ik bij Volvo de kans om de operaties te leiden voor een deel van de productieomgeving. Ook dit wordt ongetwijfeld een onuitputtelijke bron van inspiratie voor het nieuwe hoofdstuk in mijn carrière bij PerCo.

Ervaring in training en coaching deed ik ook op bij het Instituut voor Stress en Werk, een spin-off van K.U. Leuven waar ik als pas afgestuurd psycholoog mijn eerste stappen zette in het professionele leven. Als psycholoog heb ik mezelf in elke stap van mijn carrière beschouwd als een beoefenaar van de wetenschap van het menselijk en intermenselijk gedrag. En wie PerCo een beetje kent, weet dat het dan klikt natuurlijk.

Ik kijk enorm uit naar mijn eerste opdrachten. Ik hoop met de PerCo-klanten een intens partnership te kunnen opbouwen waarbij het sterker worden van de organisatie hand in hand gaat met het professioneel geluk en de groei van de medewerkers. 

Wie weet tot binnenkort! 

Sieg