Meet the rebels with a cause tijdens de MeetPerCo op 14 oktober

Wij van PerCo zijn rebels with a cause. We kiezen resoluut voor een science-based aanpak om handvatten te bieden aan elke professional die op een onderbouwde manier met mensen en organisaties aan de slag wil. Dat doen we al meer dan 30 jaar in en vanuit België en sinds deze zomer kunnen Nederlandse organisaties en professionals direct terecht bij ons team van PerCo Nederland.

We vieren de start van dit avontuur tijdens de eerste MeetPerCo Nederland waarin we onszelf, onze plannen en onze aanpak voorstellen, maar waarin we ook vooral doen waar we goed in zijn; namelijk onze kennis en ervaring delen.

Op het programma

We duiken deze middag in het hoe en waarom van science based werken, geven concrete praktijkvoorbeelden van onze aanpak op individueel-, team- en organisatieniveau en zijn trots te vermelden dat Hoogleraar Reinout de Vries van de Vrije Universiteit van Amsterdam een keynote zal geven over persoonlijkheid(sontwikkeling) op het werk.

Afsluitend proosten we rond 15.45 uur graag samen met jou op onze start in Nederland tijdens een borrel met een smakelijk Belgisch tintje.

Praktisch

  • Vrijdag 14 oktober vanaf 13:00 met aansluitend een borrel om 15:45 uur.
  • My Office, Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle

Wil je erbij zijn?

Meld je dan aan via deze link. Na je aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging met de laatste praktische informatie. Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust in antwoord op deze mail.

We zien er naar uit je in Zwolle te ontmoeten!