Ben jij de collega die wij zoeken?

Wij zoeken een projectmanager Training & Development op freelance basis

 

PerCo heeft de ambitie om te groeien. We willen ‘first in mind, first in choice’ worden voor organisaties die durven kiezen voor wetenschappelijk onderbouwde ontwikkelingstrajecten op individueel, team of organisatieniveau. Een reputatie niet omwille van beloftes, maar omwille van daden en resultaten. Om deze groei mogelijk te maken zijn we op zoek naar een projectmanager T&D. Een integere collega met kennis van zaken die onze klanten adviseert over onze dienstverlening. Iemand die proactief klantenrelaties kan onderhouden en die inhoudelijk meewerkt aan onze commerciële projecten. Je werkt hierin inhoudelijk nauw samen met de zaakvoerders en onze collega van office management die alle praktische zaken regelt.

Aan welke activiteiten en verantwoordelijkheden denken we?

  • Proactief onderhouden van de relatie met potentiële opdrachtgevers
  • Behandelen van nieuwe aanvragen van klanten en hiervoor ook inhoudelijke offertes schrijven (samen met de consultants)
  • De lead nemen in het promoten van ons aanbod van open trainingen
  • Beheer van enkele grote accounts samen de bestuurders en autonoom beheer van een aantal kleinere accounts
  • Op punt houden van het aanbod op de website 
  • Documenteren van nieuwe kennis en hierover communiceren naar andere klanten, bijvoorbeeld via nieuwsbrieven
  • Samen met de zaakvoerders een eenvoudig CRM systeem opzetten
  • 2 tot 3 events per jaar organiseren zoals onze studiedagen 
  • Input geven voor onze social media campagne
  • Samenwerken met onze collega van office management en elkaars back-up zijn indien dat nodig is

Wat zijn je ideale (persoonlijkheids)kenmerken?

Dit is een nieuwe rol binnen PerCo en we zoeken dan ook een ervaren persoon die met kennis van zaken en samen met ons een interessante, zinvolle en motiverende invulling geeft aan deze functie. We denken in eerste instantie aan een freelance professional die in co-creatie deze rol wil uitbouwen.

Enkele eigenschappen die we belangrijk vinden zijn:

  • Wetenschappelijke nieuwsgierigheid en de wil tot leren zijn onontbeerlijk. Ook voor jou telt: Seriously Crazy About Science!
  • Je kent de hr-wereld en hebt bij voorkeur ervaring met training en development
  • Je bent communicatief erg sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt een commerciële mindset
  • Persoonlijkheidseigenschappen als Consciëntieusheid, Integriteit en Extraversie scoren hoog bij jou
  • Een zelfstandige mentaliteit hebben in attitude en daden
  • Drietalig zijn: Nederlands, Frans en Engels

Wat kunnen we je bieden:

PerCo wil voor alle teamleden een warm nest zijn. The place to be! Een plaats waarin we voor elkaar zorgen, graag met elkaar werken en waarin iedereen thuis kan komen. We zijn een organisatie waarin aandacht voor welzijn, (psychologische) veiligheid, stabiliteit en eigen initiatief hoog op de agenda staan. Om als team hierin te slagen zien we elkaar vaak genoeg om van elkaar te leren, prioriteiten af te stemmen zodat we samen de juiste diensten aanbieden voor onze klanten waaraan we met fierheid onze naam willen verbinden.

We kiezen bewust voor een freelancer, zodat we samen in co-creatie vorm kunnen geven aan deze nieuwe functie binnen PerCo. Contractvoorwaarden, aantal uren/dagen per week kunnen net als de finale invulling van de functie in goed overleg besproken worden.

Als je na dit te hebben gelezen nieuwsgierigheid en enthousiasme voelt, dan moet je ons zeker contacteren voor een open gesprek!

De drie actieve zaakvoerders zijn:

  1. Frank Rengelink: bereikbaar via Frank.rengelink@perco.be of op het nummer +32 (0)475 61 58 50 
  2. Bart Van de Ven: bereikbaar via Bart.vandeven@perco.be of op het nummer +32 (0)486 31 80 13  
  3. Tom Speelman: bereikbaar via Tom.speelman@perco.be of op het nummer +32 (0)486 83 44 43  

Wie zijn we?

PerCo is een gekende naam in tal van toporganisaties en is actief in training, coaching, groepsdynamica en hr- beleidsadvies. Leiderschap, interpersoonlijke communicatie, veiligheid, team-en organisatieontwikkeling zijn onze specialisaties.

PerCo bestaat sinds 1988 en dat kan best een unicum genoemd worden in een markt waar bureaus komen en gaan. Wij onderscheiden ons van de meeste aanbieders door te kiezen voor een wetenschappelijke aanpak. We zijn dan ook Seriously Crazy About Science! Zo varen we trots en vastberaden onze eigen koers.

De keuze voor een science based aanpak wil zeggen dat we ons bij alles wat we zeggen, doen en adviseren baseren op de meest recente stand van zaken in de wetenschap. PerCo slaagt er daarbij in om die wetenschappelijke bevindingen om te zetten naar accurate, praktijkgerichte toepassingen die voor deelnemers en klanten leerrijk en aantrekkelijk zijn.

Seriously … onze verantwoordelijkheden nemen we ernstig

Crazy … onszelf niet altijd

About Science … de enige methode die het kaf van het koren kan scheiden