PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Zorgt Richard Dawkins opnieuw voor “Het grootste spektakel ter wereld”?

Op maandag 26 januari 2015 komt de wereldbefaamde evolutiebioloog Richard Dawkins naar de Stadsschouwburg te Antwerpen. Het Denkgelag organiseert er een gespreksavond met ook Lawrence Krauss en Julia Galef.

Richard Dawkins?

A Passion for Science & Reason

Richard Dawkins (1941) is de Britse evolutiebioloog die wereldberoemd werd met bestsellers als “De zelfzuchtige genen” en “Het Grootste Spektakel ter Wereld”Dit laatste boek staat op nummer 1 van onze chronologische leeslijst. Dawkins is gepassioneerd over wetenschap en wat voor goeds ons dit allemaal brengt.

PerCo is hoofdsponsor van dit evenement omdat…

wij deze passie voor wetenschap delen! Dit is zichtbaar in ons streven naar de beste methoden voor het overbrengen van kennis en vaardigheden via training en individuele coaching. Uiteraard trekken wij deze lijn door in onze aangebrachte inhoud en de inzichten die wij aan deelnemers verschaffen maken dat de meest gehoorde commentaar op onze interventies zijn: “dit is anders dan anders, dit verschaft echt diep inzicht”.

Op onze vorige studiedag (25 jaar PerCo) kregen we een enorme waardering voor de uiteenzetting van professor gedragsbiologie Mark Nelissen. We hopen dat deze gespreksavond met Richard Dawkins opnieuw een (emotionele?) voltreffer zal zijn. De kans is namelijk groot dat het er tijdens het debat soms heftig aan toe zal gaan en dat dit het publiek en de aanwezige pers ook niet onberoerd zal laten. Dawkins en Krauss staan namelijk ook bekend als militante atheïsten. Vanuit hun passie voor rede en wetenschap kunnen ze ook negatieve uitspraken doen over religie. Wij wensen als PerCo uiteraard te benadrukken dat we elke geloofsovertuiging respecteren maar dat we ook de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel dragen.

Interesse?

Lees meer op www.denkgelag.be of reserveer meteenje tickets via sherpa.be

17u – Docu The Unbelievers*

18u30 – Signeersessie

20u – Start gespreksavond

22u30 – Einde

*In deze documentaire volgen we Richard Dawkins en Lawrence Krauss terwijl ze de wereld rondtrekken om te discussiëren over het belang van wetenschap en hun visie op religie. Met o.a. Ricky Gervais, Woody Allen, Cameron Diaz & Stephen Hawking.

 

gepost op 02-12-2014

Reageer

Verplicht

Verplicht (wordt niet getoond)

Optioneel

Verstuur

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek