PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Welkom Marieke

Perco-MariekeHofman_web.jpgWij zijn blij dat Marieke Hofman sinds november 2015 het PerCo team vervoegt. Als klinisch psychologe werkte ze in het verleden als Preventiemedewerker en HR-adviseur waarbij training en coaching centraal stond. Haar overtuiging om evidence based aan de slag te gaan bracht haar bij PerCo – geen wonder. Met een basis in Nederland is ze gedreven om de Nederlandse markt verder te inspireren zodat werknemers écht beter en gezonder kunnen functioneren. Het concreet vertalen van wetenschappelijke ontdekkingen over de menselijke natuur naar de huidige werkpraktijk is daarbij haar vertrekpunt.

Klik hier om haar cv te bekijken.

 

 

gepost op 27-01-2016

Reageer

Verplicht

Verplicht (wordt niet getoond)

Optioneel

Verstuur

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek