PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Welkom Eddy Houba & Bart Van de Ven

 

Eddy HoubaEddy Houba maakt sinds september 2014 met enige trots deel uit van het PerCo team waar hij zijn ervaring kan combineren met de “evidence based” werkmethodes van PerCo, om zo van zijn passie zijn beroep te maken.

Eddy combineert een uitgebreide bedrijfservaring in marketing en business development met een +15 jaar lange carrière als leidinggevende. Langzaam maar zeker groeide een méér dan gezonde interesse in de manier waarop mensen met elkaar omgaan, ook op multicultureel vlak. Met een passie voor training, is het geen wonder dat hij ervoor koos om zijn carrière hierin verder te zetten.

Klik hier om zijn CV te bekijken

 

BartVdVen

 

Bart Van de Ven zet het Scientist-practitioner model om in de praktijk. Hij heeft een academische loopbaan achter de rug als onderzoeker aan de Universiteit Gent met een doctoraat in de Arbeidspsychologie. Het creëren van nieuwe kennis en het doorgeven van bestaande kennis aan studenten waren de ideale opstap naar een volgende fase: het vertalen van wetenschappelijke kennis naar bruikbare oplossingen in de praktijk. De passie voor het Evidence based werken bracht hem bij PerCo, waar hij sinds november 2014 deel uitmaakt van het team van trainers en consultants.

Daarnaast heeft hij nog een 20% aanstelling aan de Universiteit Gent.

Klik hier om zijn CV te bekijken

 

gepost op 02-12-2014

Reageer

Verplicht

Verplicht (wordt niet getoond)

Optioneel

Verstuur

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek