PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Voor wie mee wil zijn met zijn tijd…

Hoe de ROOS van LEARY

een écht CIRCUMPLEX werd…

PerCo neemt op 24 november 2015 deel aan de 17e VOV-beurs voor leren en ontwikkelen. Die dag positioneren we ons louter vanuit de rol van distributeur van wetenschappelijk ontwikkelde meetinstrumenten.

We stellen 3 instrumenten voor aan het grote publiek: de Circumplex Leadership Scan (CLS360), de Circumplex Behaviour Scan (CBS360) en de Hexaco Personality Scan (HPS360) – nieuw!!  Alle 3  kwamen ze op een wetenschappelijke manier tot stand en blinken ze uit in helderheid en eenvoud.

  • Sterk leiderschap realiseren?
  • Meer doeltreffende communicatie bekomen?
  • Inzicht in de eigen persoonlijkheid als hefboom voor ontwikkeling gebruiken?

We nodigen jou, je collega’s en andere geïnteresseerden uit om te ervaren in welke mate de instrumenten deze doelstellingen kunnen ondersteunen. We delen met veel plezier onze ervaringen in België, Nederland en Australië.

We brengen ook een pikant gekruide presentatie die u inspireert om als HR-professional “up to date” te blijven op het vlak van gedrags-, persoonlijkheidsmeting en ontwikkeling. Correcte uitspraken doen over mensen vinden wij immers een morele plicht!

Kom kennis maken met onze passie voor evidence based werken in HR.
>> Ik schrijf me gratis in voor de VOV-beurs
>> Ik schrijf me in voor de presentatie van PerCo

Voor wie interesse heeft om zelf aan de slag te gaan met de instrumenten, contacteer ons via info@perco.be

gepost op 06-10-2015

Reageer

Verplicht

Verplicht (wordt niet getoond)

Optioneel

Verstuur

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek