PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

TEDx – The (uncomfortable) truth about HR and Leadership Development

Een dramatische familiale gebeurtenis maakte dat Patrick Vermeren zich met een schok realiseerde hoe gevaarlijk pseudowetenschap en kwakzalverij kon zijn. Sindsdien zet hij zich in om kwetsbare en lichtgelovige mensen te beschermen door hen te informeren. Tegelijk besloot hij ook om in zijn vakgebied Human Resources de waarheid achter vele theorieën, modellen en vragenlijsten te achterhalen. Meer dan 10 jaar literatuuronderzoek later vertelt Patrick ons wat er aan de hand is en waarom we zouden moeten begaan zijn met science-based HR en leiderschapsontwikkeling.

Op 30/3 brengt Patrick Vermeren live zijn TEDx presentatie in Den Haag. Je kan de presentatie live volgen op het youtube kanaal van defensie om 11u45

 

 

gepost op 07-03-2016

Reageer

Verplicht

Verplicht (wordt niet getoond)

Optioneel

Verstuur

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek