PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Kom proeven van de CLS360!

Ben je voor 2015 op zoek naar inspiratie over leren en ontwikkeling?
Is het verstevigen van leiderschap een belangrijk thema?

Kom proeven van de CLS360!

Op donderdag 29 januari 2015 organiseren bedrijfsopleidingen.be en Pullman Brussels Midi, Proeverijen. Met dit L&D festival introduceren ze een vernieuwd concept waarbij er geen lange, klassikale sessies worden gebracht maar de uitdaging bestaat uit het inspireren van een beperkt groepje (+-10 mensen) in 15 minuten. Aan de inspiratiehoeken kan je na elke sessie napraten met de spreker en meer info verkrijgen over het thema. Er wordt ook voldoende ruimte voorzien om te netwerken met andere bezoekers.

PerCo voelt wel iets voor dit creatieve format – geïnspireerd door de welbefaamde Ted Talks – en stelt er met trots de CLS360 voor.

De Circumplex Leadership Scan 360 ° (CLS360) is het eerste wetenschappelijk tot stand gekomen instrument dat het volledige gedragsrepertoire meet van leidinggevenden. Het geeft hen inzicht in hun unieke vermogen om anderen te beïnvloeden. Dit inzicht stelt leidinggevenden in staat een meetbare gedragsverandering te realiseren met een effectievere leiderschapsstijl als eindresultaat.

Wij delen graag onze kennis over hoe u als HR professional uw leidinggevenden kan ondersteunen met behulp van een 360° meting en zullen onderstaande vragen beknopt en waar mogelijk aan de hand van praktijkcases beantwoorden. Het blijft tenslotte een proeverij…

1. Wat zijn de mogelijkheden voor ontwikkeling maar ook voor evaluatie van een leidinggevende?

2. Wat is de impact ervan op gedragsontwikkeling?

3. Welke meerwaarde heeft feedback op naam i.p.v. anonieme feedback?

4. Hoe creëer je eigenaarschap waardoor leiders zelf in de ‚drivers seat’ van hun ontwikkeling gaan zitten?

  

Meer info & inschrijvingen

Lees ook: CLS360… Omdat goed leiderschap u onderscheidt van anderen!

 

gepost op 10-12-2014

Reageer

Verplicht

Verplicht (wordt niet getoond)

Optioneel

Verstuur

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek