PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Info Contact

PerCo@Night 10/10/2019

 

Schermafbeelding 2019-09-10 om 09.39.02

 

patrickvermeren2013Patrick Vermeren is sinds 1997 HR professional en schreef ondertussen zijn 5de boek. Hij is kritisch naar het HR-veld toe, waarin een groot aantal mensen Platonische Utopisten zijn. Wat dat zijn, licht hij u graag zelf toe. Het nieuwe boek is het langverwachte boek waarop zijn TEDx optreden uit 2016 was gestoeld. De video werd ondertussen meer dan 250.000 keer bekeken, wat een indrukwekkend cijfer is voor een Belgische TED-talk! Hij mikt met dit boek dit keer op wereldwijde verspreiding, vandaar dat het boek in Amerikaans Engels is opgesteld. Zou hij zijn scherpte en humor uit de HR-ballon hebben teruggevonden?

 

TomspeelmanTom  Speelman: Verdedigers van de waarheid?  In tijden van fake news, relativisme en argwaan over alles wat ruikt naar wetenschap, beschrijf Tom de reis door het ‘Wonderland’ van de HR wereld vanuit zijn eigen bril als voormalig universitair onderzoeker. Een bril die hij ondertussen reeds 10 jaar met veel plezier deelt met Patrick Vermeren en die op onverwachte en verrassende wijze mee vorm gegeven heeft aan PerCo en blijkbaar ook een sterke invloed had op het laatste boek van Patrick!

 

???????????????????????????????????? Jozef Van Giel interviewt Patrick over de totstandkoming en inhoud van zijn laatste (?) boek. Hij zal ook een selectie van uw vragen stellen. Jozef is een actief lid van SKEPP en host van de podcast Kritisch Denken.

 

 

Programma:
19.00-20.00: ontvangst

20.00 – 21.30: boekpresentatie
21.30-22.30: receptie
Meld je hier aan!
Locatie:
Technopolis

Technologielaan
2800 Mechelen
www.technopolis.be

 

Voorinschrijving boek: Bestel uw exemplaar op voorhand, dan overhandigt Patrick u het boek tijdens de boeklancering. De winkelprijs wordt 125 euro maar u kan het boek bekomen aan 100 euro op de lanceringsdag zelf. Stuur een mail aan kamala.leemans@perco.be en zij geeft de bestellingen door. Betaling kan ofwel door overschrijving op voorhand op rekeningnummer BE79 7340 0483 3033 van uitgeverij A4SK Consulting of door betaling ter plaatse aan Patrick via Payconiq of met uw Visa of Mastercard via een betaalterminal.

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek