PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

PerCo dagvaardt 70.20.10 Forum

PerCo besloot om het 70:20:10Framework in Australië te dagvaarden. PerCo liet door Drs. Ard Barends – een medewerker van de Universiteit van Amsterdam, vakgroep Experimental and Applied Psychology – een onafhankelijke evaluatie uitvoeren.

PerCo is van oordeel dat zij grote schade heeft geleden door het misleidende karakter van de beweringen van het 70:20:10Framework. Volgens het onafhankelijk verslag is er geen enkele wetenschappelijke basis (consulteer het verslag hier). PerCo is bovendien van oordeel dat de website en het promotiemateriaal erg misleidend zijn en zich ten onrechte wetenschappelijk voordoen. Daardoor werden klanten misleid en leed PerCo imagoschade en omzetschade. 

>> Hier vindt  u de link naar de dagvaarding.
>> Hier een link naar de profielpagina van Ards Barends.

gepost op 01-04-2016

Reageer

Verplicht

Verplicht (wordt niet getoond)

Optioneel

Verstuur

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek