PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Tom Speelman


Portret 3_Fotor
Tom Speelman is sinds begin 2010 actief als Consultant – Trainer – Coach. Na zijn studies moraalwetenschappen was hij vooral actief hij als onderzoeker aan de Gentse Universiteit. Dit leidde tot een diepgaande passie voor de studie van menselijk gedrag en een liefde voor de wetenschap.

Sinds hij verbonden is aan PerCo koppelt hij deze passies aan even belangrijke: een passie voor het begeleiden van mensen, training geven, adviseren en informeren – en dit van arbeider tot CEO. Inhoudelijk verdiept hij zich dan ook graag in alles wat onder de noemer ‘Evidence Based HRM’ kan geplaatst worden.
Zijn topics situeren zich vooral rond het begeleiden van internationale trajecten, het geven van leiderschapsopleidingen, ontwikkelen van sociale vaardigheden, faciliteren van workshops tot ook het ondersteunen van teambuildings met een inhoudelijke inslag.

Klik hier om zijn cv te bekijken.

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek