PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Info Contact

Patrick Vermeren

favorite_patrickPatrick Vermeren is sinds 1996 actief als Consultant – Trainer – Coach. Hij deed meer dan 10 jaar fieldervaring op in verkoop, promotion planning, verkoopleiding, marketingcommunicatie, commerciële directie, personeelsbeheer en was eveneens bestuurslid en lobbyist van diverse Belgische en Europese beroepsverenigingen (autosector)… Hij bouwde zijn ervaring op bij grote Belgische banken (Cera en Dexia), bij een Amerikaanse multinational (Procter & Gamble), én ook in een grote KMO (Marina Invest).

Sinds hij verbonden is aan PerCo adviseert hij HR professionals en begeleidt hij groepen en individuen op vlak van leiderschap, coaching en faciliteren van besluitvormingsprocessen in groep (participatie). Daarnaast begeleidt hij ook CEO’s, dircom-leden, managers en ‘high potentials’ via opleiding en persoonlijke coaching.
Hij is ondertussen erg bekend voor zijn open trainingsprogramma’s “Masterclass Coaching” en “Masterclass Group Facilitation” waarover u meer info vindt op onze website.
Patrick is (mede)auteur van diverse (wetenschappelijke) artikels. Hij publiceerde ook meerdere boeken (zie CV voor meer info) waarvan reeds één handboek is uitgegeven in drie talen (N/Fr/Eng): Rond leiderschap. De brug tussen wetenschap en praktijkDiverse hogescholen gebruiken het intussen als standaardwerk.
Als medeoprichter en voorzitter van de vzw Evidence Based HRM is hij een vurig pleitbezorger voor meer ‘evidence based’ werken in HR. Regelmatig wordt hij uitgenodigd als inspirerend spreker over leiderschap, motivatie, evidence based HRM, enz.

Klik hier om zijn cv te bekijken.

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek