PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Info Contact

Natalie Moriau

MOR30 kopieNatalie Moriau heeft een passie voor leren en de positieve evolutie van mensen in een bedrijfscontext. Na haar opleiding als economiste ging ze aan de slang als belastingconsulente (bij onder andere PwC) waarna ze de weg vond naar de HR wereld. Hier ging ze aan de slag met de “hard” HR materie (Compensation and Benefits) maar met een grote affiniteit voor “soft” HR topics fungeerde ze als bruggenbouwer binnen het HR team van Huntsman (Chemie) waar ze 10 jaar aan de slag was.  Ze heeft ervaring op het vlak van zowel strategische als operationele reward-topics en optimaliseerde en implementeerde policies, begeleide veranderingstrajecten op lokaal en internationaal niveau, ondersteunde en trainde HR managers in reward problematiek en coachte haar team voor groei. In 2017 vestigde ze zich als zelfstandige waarbij ze haar diensten als reward expert op freelance basis aanbood en ging ze ook aan de slag als HR partner (matchmaker) voor Balance HR. Hier kwam ze in contact met de Science based HR methodiek. Na een eerdere coach opleiding (ICF) te hebben gevolgd, ging ze op zoek naar een evidence based coach opleiding waardoor ze met Perco in contact kwam. Dit eerste contact was meteen geslaagd en vertaalde zich al snel in een verdere samenwerking.

 

Klik hier voor haar CV

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek