PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Marieke Hofman

Perco-MariekeHofman_web.jpgMarieke Hofman richtte zich na haar studie Klinische en Gezondheidspsychologie op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een verhoogd risico op psychische klachten vanuit haar baan als preventiewerker. Zij zette haar missie voort bij een HR-adviesbureau om medewerkers en leidinggevenden te helpen om effectief en plezierig te (blijven) werken, óók in veranderende tijden. Als gedreven adviseur en projectleider ontwierp en coördineerde zij trainingstrajecten, in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers. Gedurende zeven jaar trainde en coachte zij vele werknemers in persoonlijke effectiviteit, professionele communicatie, leiderschap bij arbeidsmobiliteit, klantgericht werken, adviseren en resultaatgericht werken & sturen. Sinds 2015 is Marieke verbonden aan PerCo waar zij advies, training, coaching en coördinatie van leer- en ontwikkeltrajecten verzorgt. Bij PerCo kan zij haar drijfveer om werknemers écht beter en gezonder te laten functioneren volledig inzetten middels het concreet vertalen van wetenschappelijke ontdekkingen over de menselijke natuur naar de werkpraktijk van alledag.

 

Klik hier voor haar CV

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek