PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Info Contact

Gosse Corstiaensen

Gosse is bijzonder gedreven wanneer hij mensen en organisaties kan helpen ontwikkelen. Zeker wanneer dit leidt tot betere resultaten en een grotere tevredenheid.Foto Gosse

Met zijn diploma van handelsingenieur startte hij zijn loopbaan als management trainee bij Ormit in Nederland om aan de lijve te ondervinden dat persoonlijke ontwikkeling een levenslange impact kan hebben. Sindsdien heeft hij verschillende rollen gehad waarbij hij anderen dit ook heeft kunnen laten ervaren. De afgelopen tien jaar binnen KPMG, waarvan acht jaar in België als verantwoordelijke voor performance management en learning & development waarmee hij de talent- en organisatie ontwikkeling vorm gaf. Dit ging van persoonlijke loopbaan-coaching gesprekken, over implementaties van processen en systemen tot het uitrollen van cultuurverandering initiatieven. Hij was finaal verantwoordelijk voor leiderschap ontwikkeling programma’s op internationaal niveau en stuurde daarbij een internationaal team aan. Vanuit zijn huidige rol van trainer, coach en adviseur wil hij nog meer individuen en organisaties bereiken om hen gedegen te ondersteunen bij hun duurzame ontwikkeling.

Klik hier om zijn cv te bekijken.

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek