PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Frank Rengelink

Portret 7_FotorFrank Rengelink deed na zijn opleiding in internationaal marketing en management een ruime bedrijfservaring op als leidinggevende. Sinds 2000 is hij mede zaakvoerder bij PerCo. Samen met zijn vennoot en collega’s vaart hij trots en vastberaden een eigen koers: PerCo baseert zich altijd (waar voorhanden) op wetenschappelijke inzichten. Op die manier willen zij de betrouwbaarste partner zijn inzake opleiding en coaching voor bedrijven en overheidsorganisaties.

Inhoudelijk heeft Frank zich gespecialiseerd in de architectuur en de uitvoering van ontwikkelingsprogramma’s rond leiderschap en andere sociale vaardigheden. Dit deed en doet hij onder andere voor BASF, Fluxys, Bayer, Rockwool, Atlas Copco, Arval en FOD Justitie.Hij begeleidt zelf ook managementteams op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daarnaast coacht hij individuele directieleden en managers op vlak van leiderschap en beïnvloedingsvaardigheden onder meer met behulp van wetenschappelijk ontwikkelde 360° instrumenten zoals de CLS360.

Klik hier om zijn cv te bekijken.

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek