PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Eddy Houba

Eddy Houba

Eddy Houba combineert een uitgebreide bedrijfservaring in marketing en business development met een +15 jaar lange carrière als leidinggevende. In zijn loopbaan beklede hij verschillende functies binnen internationale bedrijven als Scitex, Creo Inc. en Eastman Kodak. Mede hierdoor ontstond langzaam maar zeker een méér dan gezonde interesse in de manier waarop mensen met elkaar omgaan, ook op multicultureel vlak. Een thema waar de meeste middelgrote en grote firma’s mee te maken hebben. Een andere activiteit die hem veel voldoening schonk, was het organiseren, maar meer nog het verzorgen van opleidingen.

Eddy maakt sinds september 2014 deel uit van het PerCo team waar hij zijn ervaring kan combineren met de “evidence based” werkmethodes van PerCo, om zo van zijn passie zijn beroep te maken.

 

Klik hier om zijn cv te bekijken.

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek