PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Anne-Linn Beekhof

fullsizeoutput_b94Anne-Linn Beekhof is gedreven om mensen en organisaties hun doelen te laten behalen. Als opleidingscoördinator in de industriële automatisering stapte zij voor het eerst in de wereld van leren & ontwikkelen. Hier zag zij hoe eindeloos groot de mogelijkheden zijn, wanneer het realiseren van organisatiedoelen en het opleiden en ontwikkelen van professionals effectief bij elkaar komen. Ze besloot zich inhoudelijk te verdiepen in het gedrag van mensen middels een master organisatiepsychologie en startte vervolgens een post-master Interventiekunde. Toen zij na haar studie binnen de Faculteit Sociale Wetenschappen bleef werken aan wetenschappelijk onderzoek, wist zij het zeker; Wetenschap en praktijk kunnen en moeten dichter bij elkaar liggen. Het werd haar passie hieraan bij te dragen en wetenschappelijk onderzoek bruikbaar te maken voor iedereen. Als trainer, (loopbaan)coach, opleidingsadviseur en procesbegeleider werkte zij voor verschillende opdrachtgevers en zocht zij naar manieren om organisaties hun voordeel te laten doen met kennis en theorie die anders vaak achter de muren van de universiteit blijft hangen. Deze passie voor evidence based werken én resultaten behalen, bracht haar bij PerCo, waar zij advies, training en coaching verzorgt rondom thema’s als leiderschap, communicatie en sociale vaardigheden.

Klik hier om haar cv te bekijken.

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek