PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Open Aanbod

>> Kalender & Inschrijvingen

Binnen onze expertisedomeinen bieden we één of twee open opleidingen aan waarvoor vrij kan ingeschreven worden. Onze ervaren trainers staat klaar om uw medewerkers te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden in:

Leiderschap 

1e 21 dagen als leidinggevende – 1 dag

Deze opleiding richt zich tot medewerkers die doorgroeien naar een leidinggevende functie of nieuwe medewerkers die voor het eerst een leidinggevende functie opnemen. Deze praktijkgerichte opleiding biedt een houvast voor een succesvolle opstart. De specifieke situatie van de deelnemers wordt vooraf bevraagd en mee geïntegreerd in de opleiding om een maximale leerervaring en overdracht naar de werkvloer te garanderen.

>> Meer details en praktische informatie vindt u in de folder

Leadership basics – 3 dagen

Deze praktijkgerichte opleiding richt zich tot iedereen die op zoek is naar de essentie van leidinggeven en gebruikt het leiderschapscircumplex als centraal model. Zowel charismatisch als democratisch leiderschap komen uitgebreid aan bod want enkel deze leiden tot langdurige positieve effecten zoals beschreven in de wetenschappelijke literatuur over leiderschap. Dankzij de inbreng van eigen cases, persoonlijke reflectiemomenten en het uitwisselen van ervaringen met collega’s uit verschillende organisaties, tracht deze opleiding je in 3 dagen de kern van leiderschap op een beklijvende manier mee te geven.

>> Meer details en praktische informatie vindt u in de folder

Communicatie

Constructief beïnvloeden – 4 dagen

Deze opleiding biedt deelnemers de kans om hun persoonlijke effectiviteit in allerlei beïnvloedingssituaties te verhogen (leidinggeven, adviseren, klachten behandelen, vergaderen, onderhandelen, enz.) – elke situatie vereist immers een aangepaste aanpak om succesvol te zijn. Via een 360°-feedback instrument (CBS360) leren deelnemers hun communicatiestijl kennen en hoe anderen deze ervaren. Op basis van dit inzicht leren deelnemers nieuwe communicatietechnieken aan.

>> Meer details en praktische informatie vindt u in de folder

Coaching

Masterclass Evidence Based Coaching – 12 dagen

Deze Masterclass richt zich op HR-professionals die het coaching-VAK wil leren volgens diverse bewezen coachingtechnieken (Cognitieve Gedragstherapie). In een traject van 6 tot 9 maanden leren deelnemers hoe ze managers en/of kaderleden kunnen coachen – deze duurtijd is noodzakelijk om alle kennis te laten bezinken en vaardigheden grondig aan te leren en in te oefenen. Uniek aan deze Masterclass is de aandacht voor emoties (angst & boosheid), die vaak de oorzaak kunnen vormen van het zichtbare functioneringsprobleem. Deze opleiding zorgt voor een diepgaande leerervaring waarbij kennis én vaardigheden centraal staan.

>> Meer details en praktische informatie vindt u in de folder

Faciliteren

Masterclass Group Facilitation – 6 dagen

Deze Masterclass richt zich op iedereen die groepen moeten begeleiden in workshops, projectteams of participatief wil werken met groepen en teams. Door het aanleren van de gepaste tools en technieken krijgen deelnemers inzicht in hoe ze een groepsproces kunnen voorbereiden, structureren, (bij)sturen en hoe ze met verschillende type persoonlijkheden kunnen omgaan tijdens dit proces. Het belang van “participatie” in organisaties wordt uitvoerig besproken en in verband gebracht met het eindresultaat zijnde ‘echte besluitvorming en uitvoering’

>> Meer details en praktische informatie vindt u in de folder

Afnemen en bespreken van 360° meetinstrumenten

Certificering CLS360 & CBS360 – 5 dagen

Het certificeringsprogramma leidt professionals op om de Circumplex Leadership Scan (CLS360) en de Circumplex Behavior Scan (CBS360) grondig te begrijpen, interpreteren en te kunnen nabespreken. Het voorziet hen eveneens van de recentste bevindingen inzake wetenschappelijke onderzoek, instrumenten en praktische toepassingen bij het gebruik van beide instrumenten.

 >> Meer details en praktische informatie vindt u in de folder

 

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek