PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Opleidingen

PerCo is gespecialiseerd in het ontwerpen en het uitvoeren van ontwikkelingstrajecten voor leiderschap en sociale vaardigheden. We doen dit voor alle niveaus in de organisatie, van directie tot medewerkers en zowel individueel als in groep. Daarnaast leiden we mensen op tot coach in onze Masterclass Evidence Based Coaching of tot facilitator in onze Masterclass Group Facilitation.

Onze visie op samenwerking met onze klanten is er één van partnerschap waarbij we voor elke specifieke vraag een effectief traject bouwen bestaande uit verschillende werkvormen. Ons aanbod is zowel inhoudelijk als pedagogisch gebaseerd op stevige fundamenten die hun effectiviteit bewezen hebben. We doen niet zomaar mee met de laatste hypes, zeker niet als zij ongeloofwaardig klinken.

Trajecten op maat

Om een traject ten volle te kunnen afstemmen op de noden van een doelgroep, de persoonlijke situatie van een medewerker, de context van een team of een organisatie ontwerpen we trajecten op maat voor uw organisatie. Enkele veelvoorkomende thema’s zijn o.a. leiderschapsontwikkeling, begeleiden van veranderingen (change), ontwikkelen van management teams, verhogen van assertiviteit en sociale vaardigheden,…

Lees meer

Bekijk enkele voorbeeldtrajecten per thema of doelgroep:

>> trajecten per thema
>> trajecten per doelgroep

Open Aanbod

Binnen onze expertisedomeinen bieden we één of twee open opleidingen aan waarvoor vrij kan ingeschreven worden. Onze ervaren trainers staat klaar om uw medewerkers te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden.
Lees meer

 Leiderschap

>> 1e 21 dagen als leidinggevende

>> Leadership Basics 

Communicatie

>> Constructief Beïnvloeden

Coaching

>> Masterclass Evidence Based Coaching

Faciliteren

>> Masterclass Group Facilitation

Afnemen en bespreken van 360° meetinstrumenten

>> Weldra meer details rond certificering CLS360 & CBS360

>> Kalender & Inschrijvingen

Meetinstrumenten

Meetinstrumenten kunnen in verschillende ontwikkelingstrajecten een toegevoegde waarde bieden om medewerkers, teams of organisaties inzicht te geven in hun eigen persoonlijkheid, gedrag, teamdynamiek of cultuur. Lees meer over ons aanbod of klik meteen door naar het instrument waarover u meer wil lezen.

Lees meer

>> CLS360
>> CBS360
>> HPS360 – HEXACO NL
>> CISS
>> TTM

 

 

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek