PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Wetenschappelijk onderzoek

Momenteel betalen wij (derdebetalersstroom) 50% van de kostprijs van een doctoraatsstudent bij de Vrije Universiteit Amsterdam, in het kader van leiderschap en het gebruik van de leiderschapstest CLS360 (circumplex leadership scan 360°).

Daarnaast werken wij mee aan een vervolgonderzoek van de vakgroep maatschappelijke gezondheidskunde van de Universiteit Gent (Els Clays) waarbij we ProMES bij een aantal bedrijven of organisaties inzetten. Naast de gemiddelde productiviteitsverbetering (in % uitgedrukt ongeveer 17%, op basis van een meta-analyse uit 2008) is de hypothese van de Universiteit namelijk dat ook de werkgerelateerde stress en de ermee gepaard gaande ziektes (burnout, depressie, lage rugpijn, cardiovasculaire problemen) zullen verminderen.

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek