PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Max Wildschut

MAX WILDSCHUT auteur van DARWIN VOOR MANAGERS

Veel managers geven leiding alsof ze de directeur zijn van een ouderwetse dierentuin. De hokken zijn klein en de dieren vervelen zich te pletter. Zoals in moderne organisaties die gesmeerd werken, maar waar de inzet van mensen tegenvalt. Max Wildschut vertelt je hoe dit komt – en wat je eraan kunt doen. Honderdvijftig jaar na Charles Darwin en zijn evolutietheorie dringt het besef door dat het beter is rekening te houden met de natuurlijke behoeften van je medewerkers. Psycholoog en adviseur Wildschut laat zien hoe je meer uit je mensen kunt halen. Gewoon, door er rekening mee te houden dat het homo sapiens zijn, net als jezelf. 

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek