PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Nele Goiris

_DSC0955Nele Goiris heeft een grote passie voor het in beweging brengen van mensen en processen, niet toevallig één van de kernactiviteiten van Perco. Na haar opleiding als economiste in combinatie met een specialisatiejaar in de Personeelswetenschappen (AMS)  deed ze meer dan 10 jaar ervaring op binnen twee grote bedrijven en sectoren (Proximus in de telecom- en BASF in de chemische industrie). Ze heeft een brede ervaring binnen het HR-domein op het vlak van zowel strategische als operationele HR-topics zoals organisatiestructuur, veranderingstrajecten, het geven van opleiding aan (nieuwe) medewerkers en startende leidinggevenden en begeleiding van individuele coachingstrajecten. Projectmatig heeft ze ruime ervaring met topics gelinkt aan persoonlijke ontwikkeling en carrièrebeleid. Ze was verschillende jaren in de lead voor projecten, workshops en evenementen ter ondersteuning van het veiligheidsbeleid en de veiligheidscultuur binnen BASF Antwerpen. Hier organiseerde en faciliteerde ze talloze workshops en events, hoofdzakelijk gelinkt aan het thema leiderschap en eigenaarschap in veiligheid.  Deze ruime bagage brengt ze mee naar Perco waar ze zich bij voorkeur bezig houdt met het begeleiden van leiderschapstrajecten en communicatieopleidingen, individuele coaching van operationele medewerkers, ploegleiding en middenkader. Ook skills-opleidingen rond persoonlijke effectiviteit en presentatietechnieken neemt ze graag voor haar rekening.

Klik hier op haar cv te bekijken.

gepost op 16-10-2017

Reageer

Verplicht

Verplicht (wordt niet getoond)

Optioneel

Verstuur

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek