PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Boek Rond Communicatie – Patrick Vermeren

RC_coverDit boek gaat over interpersoonlijke communicatie of de communicatie van mens tot mens. Deze kan worden weergegeven in een tweedimensionaal beeld dat op een cirkel lijkt. Het is echter niet zomaar een cirkel, maar een zogenaamd interpersoonlijk circumplex. Sommige mensen zijn bekend met ‘de roos van Leary’ en dit boek behandelt er de moderne, wetenschappelijke variant van. Het boek doet dit op een verrassend eenvoudige en herkenbare manier, die aansluit bij ons intuïtief denken over ons gedrag ten aanzien van anderen. De eerste doelstelling bestaat erin om een inzicht te geven in de manier waarop mensen onderling communiceren. Mensen helpen om op een bewuste manier de efficiëntie en de effectiviteit van hun communicatie met anderen te verbeteren is een tweede doelstelling. Het boek bevat heel wat praktische tips over communicatieve vaardigheden. Ook mensen die worstelen met hun assertiviteit vinden nuttige informatie in dit boek. Tenslotte gaat de auteur uitgebreid op zoek naar verklaringsmodellen en vindt hij die voornamelijk in de evolutiebiologie en diverse psychologiedomeinen.

Wenst u één exemplaar? Klik dan hier voor één exemplaar via de uitgeverij.

 

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek