PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

De chronologische leeslijst van PerCo

Soms vragen mensen ons welke boeken ze moeten lezen om meer vertrouwd te raken met evidence based psychologie en hr. Om die reden hebben wij dit overzicht gemaakt, bestaande uit drie ‘aanbevolen leeslijsten’. Wij willen u op deze manier laten kennis maken met boeken van de hand van mensen uit de ‘Champions League’ van de biologische en sociale wetenschappen. We rekenen ons hier uiteraard zelf niet bij, maar voegden er toch enkele van onze eigen werken aan toe. Wij bouwden immers verder op het werk van deze ‘reuzen’, alle eer komt hen dus toe. De eerste tabel is een inhoudelijk gericht overzicht. Deze literatuur verschaft je inzicht in de menselijke natuur en de oorsprong ervan. We maken de link naar de materie die wij behandelen in onze trainingen en coachings – van basiscommunicatie tot leidinggeven. De tweede tabel neemt je mee op een tocht in de wereld van ‘Evidence Based’ werken. Het zal je helpen te begrijpen waarom PerCo zo sterk vasthoudt aan deze aanpak. Wij willen je hiervan namelijk in alle transparantie ook graag overtuigen (mocht dit nog niet het geval zijn). De derde tabel is voer voor vergevorderde en extreem geïnteresseerde mensen. Heel wat van de vorige thema’s worden hier verder in uitgediept. Smeer uw benen en uw brein maar in want het zal u moeite kosten om ze te lezen, maar ze leveren wel een ongelooflijke persoonlijke verrijking op.

Laatste update: 5/10/2013

Moet je lezen! De evolutie van de mens en de impact op het samenleven en samenwerken.

Evidence Based werken

Verdiep uw kennis!

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek