PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Verkoop en onderhandelen

3D Negotiation. Powerful tools to change the game in your most important deals.
Lax, David & Sebenius James
De professoren Lax en Sebenius laten zien hoe de meest succesvolle onderhandelaars zich onderscheiden van anderen. Niet alleen zorgen zij voor een optimale relatie en het behartigen van het zakelijk belang, zij gaan vooral creatief en volhardend op zoek naar oplossingen die verschilpunten kunnen overbruggen.

Invloed, Theorie en praktijk.
Cialdini, Robert
Een boek over de psychologische mechanismen van beïnvloeding: het “sociaal bewijs”, sympathie, autoriteitsargument, zelfconsistentie en schaarste.

Solution Selling
Bosworth, Michael
Een boek dat breekt met de klassieke opvatting dat een verkoper het goed moet kunnen uitleggen; een verkoper moet vooral kunnen luisteren en analyseren, en dan met de oplossing voor de dag komen.

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek