PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Gedrag, emoties en vaardigheden

De Brein Machine
Nelissen, Mark
De Belgische professor gedragsbiologie Nelissen (Universiteit Antwerpen) doet een boekje open over de evolutionaire oorsprong van onze emoties zoals boosheid, angst, jaloezie… Een nuchtere kijk vanuit de gedragsbiologie en een pleidooi om onze cultuur en ratio te laten primeren op onze dierlijke instincten die niet altijd zo aangepast meer zijn aan onze moderne maatschappij.

De Bril van Darwin
Nelissen, Mark
In dit boek belicht Mark Nelissen de evolutionaire oorsprong van ons gedrag. Een nuchtere kijk vanuit de gedragsbiologie en een pleidooi om onze cultuur en ratio te laten primeren op onze dierlijke instincten die niet altijd zo aangepast meer zijn aan onze moderne maatschappij.

Het spiegelende brein
Iacoboni, Marco
Iacoboni is een breinwetenschapper die ons meeneemt in de wonderlijke wereld van de spiegelneuronen, een vrij recente wetenschappelijke ontdekking. Hij heeft het ook over het belang van authentieke empathie (gevoelsmatige empathie in plaats van rationele) en het effect op onze natuurlijke drang naar samenwerking (met leden uit de in-group).

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek