PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Het geheim van je brein – Amoodt, Sandra en Wang, Sam

Om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen rond leiderschap, psychologie, communicatie, persoonlijkheid, … screenen we regelmatig publicaties. Wanneer we vinden dat een boek echt de moeite waard is, willen we dat ook graag met jullie delen. Patrick Vermeren las het boek van Sandra Amoodt en Sam Wang Het geheim van je brein. Wat hij ervan vond, lees je hier.

Deze twee breinwetenschappers schrijven op een zeer bevattelijke manier over ons brein en waarom dit vaak niet te vertrouwen valt. Ons brein is geëvolueerd naar een systeem dat ons toeliet om te overleven in een relatief eenvoudige natuur en met kleine groepen van mensen. In de huidige complexe samenleving spelen vooroordelen, foute conclusies en heuristieken (simpele vuistregels) ons veel parten. Daarom dat we ook zo bijgelovig zijn.

 

gepost op 29-10-2012

Reageer

Verplicht

Verplicht (wordt niet getoond)

Optioneel

Verstuur

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek