PerCo Studiedag: 30.11.2017: De bullshit voorbij, hoe leren wij

PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Blog Contacteer ons

perco-socialimages-17-resized

  • Ben je ook dikwijls teleurgesteld over het leereffect van de aangeboden opleidingen?
  • Heb je het stilaan gehad met de zoveelste modegril op vlak van leren en ontwikkelen of weer een nieuw kleurenmodel?
  • Wil je nu eindelijk wel eens weten welke methodes én onderzocht én bewezen effectief zijn?
  • Wil je weten waaraan je het budget voor opleidingen verantwoord kunt spenderen?

Maar… heb je zelf weinig tijd om de wetenschappelijke literatuur te doorploegen?

Kom dan naar de PerCo studiedag rond ‘leren en ontwikkelen’ op 30 november 2017 in Congrescentrum Lamot te Mechelen. PerCo zet haar traditie verder om (potentiële) klanten te trakteren op degelijke inhoud met praktische meerwaarde.

Host Filip Van den Abeele

F. Van den Abeele6 kopieFilip Van den Abeele is als ingenieur een veelgevraagd expert inzake techniek en wetenschap. Je kent hem misschien als ‘Chef Wetenschap’ van De Laatste Show of als ‘Vriend van de Wetenschap’ in Ook Getest Op Mensen. Op de PerCo studiedag zal hij op ludieke wijze optreden als host van het event.

To debunk or not to debunk, that’s the question.

Die boodschap lijkt alsmaar meer aan te slaan, want de TEDx talk van onze collega Patrick Vermeren werd ondertussen al meer dan 65.000 keer bekeken en Patrick krijgt van over de hele wereld Linked-in verzoeken van HR-mensen. Wie effectiviteit van opleidingen hoog in het vaandel draagt heeft kennis nodig van wat werkt  en wat niet werkt.  Onze academische sprekers zullen je prikkelen door enkele mythes op vlak van opleidingen stevig én met humor aan te pakken, evenals hun kennis te delen over effectieve werkvormen:

Keynotespeakers

p_de_bruyckere2aPedro De Bruyckere is onderzoeker en pedagoog én begeesterende topspreker die de dingen helder uitlegt en doorspekt  met veel humor. Hij kreeg diverse prijzen voor de manier waarop hij uiterst degelijke inhoud brengt. Hij is docent aan de Arteveldehogeschool te Gent.

 

D4037-0043-vk3 HRJolanda Botke doet promotieonderzoek aan de VU Amsterdam over kwaliteit van leren en ontwikkelen in organisaties en ging aan de slag met de vraag van één miljoen: Hoe kun je voor trainingen rond sociale vaardigheden zoals leiderschap of onderhandelen de transfer naar de werkplek bevorderen en borgen? We krijgen de primeur van haar onderzoeksresultaten.

Afbeelding.aspxCasper Hulshof onderwijst, onderzoekt, schrijft en spreekt. Hij observeert, aanschouwt en analyseert ontwikkelingen in onderwijs en wetenschap met een kritische blik en probeert de betekenis, doordachtheid en ‘waarheid’ daarvan te duiden en uit te leggen aan een groter publiek. Hij is docent aan de opleiding Onderwijskunde aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht.

Om de brug tussen wetenschap en praktijk te slaan, spreken drie mensen je toe:

saraSara Hermans is als expert Talent en Organisatie verantwoordelijk voor de afdeling Talentmanagement bij de VRT. Sara komt getuigen over de redenen waarom de Vlaamse Radio- en Televisiemaatschappij steeds meer de nadruk legt op evidence based HRM en hoe zij dit in de praktijk doen.

 

Perco-MariekeHofman_web.jpg-225x300Portret-4_Fotor-199x300Marieke Hofman en Tom Speelman zijn twee PerCo-consulenten die aan de hand van typische programma’s tonen hoe PerCo de evidence based methoden verwerkt in haar vaardigheidstrainingen.

 

Meet the experts!

Naast de plenaire sessies krijg je ook de gelegenheid om de experts te ontmoeten in aparte spreekhoeken en je persoonlijke vragen te stellen!.

Last but not least, we voorzien voor iedereen ook een passend boek.

Praktisch

Prijs:

Het inschrijvingsbedrag voor de studiedag De bullshit voorbij, hoe leren wij? bedraagt 500 Euro excl. 21% BTW.

50% korting vanaf de tweede inschrijving: Wie met twee of meer deelnemers van dezelfde organisatie komt betaalt 250 euro/pp vanaf de tweede inschrijving.

Je ontvangt een bevestigingsmail met alle praktische info. Een factuur wordt aansluitend opgestuurd. Door je aan te melden ga je akkoord met de aanmeldings- en annulatievoorwaarden die je terugvindt op de site www.perco.be

Locatie:

Deze studiedag gaat door op 30/11/2017 van 9-17 uur in Congrescentrum Lamot, Van Beethovenstraat 8-10 B-2800 Mechelen.

 

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek