PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

Dé CLS360… Omdat goed leiderschap u onderscheidt van anderen!

CLS… wat?

De CLS360 is een meetinstrument om leiderschap op individueel–, team–  of organisatieniveau in kaart te brengen. Het instrument is gebaseerd op de theorie van het “Leiderschap Circumplex” (= de cirkelvormige weergave van de 8 leiderschapsstijlen hiernaast). De CLS360 kan gebruikt worden binnen het kader van training, individuele coaching of organisatie advies.

Oorsprong van de CLS360.

Circumplex

PerCo specialiseert zich al jaren in leiderschap en toch hadden we een gemis op het vlak van “leiderschap meten”. Bestaande meetinstrumenten beantwoordden niet aan onze verwachtingen en schoten te kort qua wetenschappelijke onderbouwing. Daarom klopten we in 2006 aan bij enkele onderzoekers in verschillende universiteiten (lees hier meer info) en werd een gedegen 360°-instrument gecreëerd om leiderschap te meten. Het wetenschappelijk onderzoek dat werd verricht resulteerde in een succesvol doctoraat en meerdere publicaties, waaronder een A1-publicatie in een wetenschappelijk tijdschrift. De CLS360 beantwoordt aan de strenge eisen van testontwikkeling en een circumplexstructuur. Daarenboven kan de CLS360 sinds 2013 ook op internationale interesse rekenen (www.cls360.com), van een vliegende start gesproken!

CLS360 , iets voor u?

  • U bent tussen de vele commerciële modellen op zoek naar een bewezen instrument dat ook eenvoudig en sterk herkenbaar is?
  • Uw organisatie is op zoek naar en een gemeenschappelijke taal inzake leiderschap?
  • Uw organisatie heeft nood aan beter leiderschap en u weet niet goed waar te beginnen of waar de pijnpunten liggen?
  • U bent een gepassioneerde leidinggevende en wil uw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? U bent op zoek naar een behoorlijk actieplan?
  • U hebt een team van leidinggevenden onder u die u graag wat bewuster wil maken van goed leiderschap? U wil hen ondersteunen in hun ontwikkeling?
  • U ervaart wat moeilijkheden met leidinggeven en u wilt dit aanpakken en daarbij ook zicht krijgen op hoe anderen u ervaren?

Meer weten? Laten we samen bekijken wat de meerwaarde van de CLS360 voor jou en jouw organisatie kan zijn.

Contacteer PerCo voor meer informatie (info@perco.be – 03/2350292) of neem contact op met uw PerCo-consulent.

gepost op 10-12-2013

Reageer

Verplicht

Verplicht (wordt niet getoond)

Optioneel

Verstuur

1 reactie op “Dé CLS360… Omdat goed leiderschap u onderscheidt van anderen!”

  1. […] Lees ook: CLS360… Omdat goed leiderschap u onderscheidt van anderen! […]

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek