PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

20185868_Uitnodiging_30_jaar_Perco_ONLINE_FRANS_EN_NL.indd

LAAT JE EEN HALVE DAG INSPIREREN, BEDRIEGEN, VERZORGEN, ENTERTAINEN & INFORMEREN.
WE BLIKKEN HEEL EVEN TERUG OP 30 JAAR PERCO EN KOMEN MET BELANGRIJK NIEUWS OVER ONZE TOEKOMST.

Wie jarig is, trakteert. Dat doen we uiteraard op onze eigen wijze: we nodigen je kosteloos uit op een prachtige locatie voor een middag gevuld met boeiende inhoud, de nodige humor en verzorgd door een mix van gastsprekers en onze eigen mensen.

Ik meld me aan voor 30 Jaar PerCo.

 

Nele_symposium[1]Nele De Cuyper is hoofddocente aan de eenheid Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie aan de KULeuven. Als keynote spreker zal zij het hebben over de hype van employability of inzetbaarheid. Diverse actoren bekijken dit vooral vanuit het perspectief van de werknemers (bright side: “elite werknemers” versus dark side: “risicogroepen”). Nele zal het accent tijdens haar presentatie echter vooral leggen op het perspectief van de werkgever. Hoe mensen inzetbaar houden? Maar ook: hoe ervoor zorgen dat ze niet naar de concurrentie lopen (een reëel risico)?

 


 

RPORTRETTENichard Engelfriet is een grappig en tegelijk kritische auteur, spreker en columnist uit Nederland. In zijn laatste boek “De Succesillusie” vecht Richard tegen de positiviteitsgoeroes voor wie succesmaakbaar is en neemt hij het op voor mensen die keihard werken en toch soms tegenslag ervaren. Moedige mensen zoals Richard krijgen van ons een podium en met zijn jarenlange ervaing is hij voor ons de ideale dagvoorzitter om de namiddag aan elkaar te praten en ons allen ‘prettig gestoord’ uit te dagen.

 


 

gili_23Comedian-Mentalist Gili (aka Lieven Gheysen) is bekend van TV en van zijn succesvolle theatershows. Hij werd in april 2018 tevens gehuldigd als erelid van SKEPP, een organisatie die wij vanuit PerCo een warm hart toedragen. Gili kan zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: hij weet dit tot een ware kunst te verheffen en maakt zo vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk. Wat hij voor ons in petto heeft weten we nog niet maar we denken dat Gili hoe dan ook een geschikte en vermakelijke afsluiter van onze middag zal worden

 

 

Datum: 29 november 2018

Programma:

13-14 uur: Persoonlijk ontvangst en bijpraten
14.15-14.45 uur: 30 Jaar PerCo
15-15.45 uur: Keynote Prof. dr. Nele De Cuyper
16 -17 uur: Mentalist Gili
17-18 uur: Receptie

 

 

LocatieLocatie:

Salons van Edel
Terbekehofdreef 13
B- 2610     Wilrijk
www.salonsvanedel.be

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek