PerCo is een Human Resources dienstverlener. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies, kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Contact Aanbod

afbeeldingen

 

 

 

 

Inschrijven voor het Event 25 jaar PerCo

 

 

Programma:

14-15 uur: Ontvangst en toespraak 25 jaar PerCo
15-16 uur: Gastspreker Mark Nelissen over dominantie, samenwerking en competitie
16-18 uur: Receptie

Locatie:
Lamot Congrescentrum
Van Beethovenstraat 8/10 B-2800 Mechelen
www.lamot-mechelen.be  – bereikbaarheid

Wij trakteren u op een onderhoudende en gezellige namiddag en hopen samen met u het glas te mogen heffen op het verleden, het heden en de toekomst.

Mark Nelissen: Hoogleraar in gedragsbiologie en auteur van onder andere De brein machine en Darwin in de supermarkt. Mark zal op licht verteerbare maar wetenschappelijk stevig onderbouwde manier ons het verhaal vertellen achter het typische menselijke gedrag waar geen enkele organisatie aan kan ontsnappen.

Aanwezig zijn loont! Uiteraard hopen wij dat u onze verjaardag komt meevieren. Wij trakteren niet alleen u. Voor iedere aanwezige storten wij 15 euro aan het goede doel Kom op tegen Kanker. Wie de jarige echt iets wil schenken vragen we een bedrag over te maken aan de Vlaamse Liga tegen Kanker IBAN: BE03 4886 6666 6684.

 

 

Laatste Blog Posts

Volg PerCo

// Gegarandeerd altijd met een sterke inhoud. Schrijf u nu in! //

Verstuur
Contacteer ons

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

Over PerCo

PerCo is een dienstverlener inzake Human Resources. Tot onze activiteiten behoren beleidsadvies kwaliteitsvolle opleidings- en coachingstrajecten (zowel aan individuen als groepen) en het faciliteren van werkgroepen en workshops.

Zoek

Zoek