PerCo is een Human Resources dienstverlener.

Info Inscrivez-vous ici

Patrick Vermeren

Patrick finale versie low resolution_FotorPatrick Vermeren is sinds eind 1996 actief als consultant-trainer-coach. Hij deed meer dan 10 jaar fieldervaring op in verkoop, promotion planning, verkoopleiding, marketingcommunicatie, commerciële directie, personeelsbeheer en als bestuurslid en lobbyist van diverse Belgische en Europese beroepsverenigingen (autosector)…
Hij deed deze ervaring op bij grote Belgische banken (Cera en Dexia), bij een Amerikaanse multinational (Procter & Gamble), maar ook in een grote KMO (Marina Invest).
Sinds hij verbonden is aan PerCo adviseert hij hr-mensen en begeleidt hij groepen en individuen op vlak van leiderschap, coaching en faciliteren van besluitvormingsprocessen in groep / participatie.

Daarnaast begeleidt hij sedert enige jaren ook CEO’s, dircom-leden, managers en ‘high potentials’ via opleiding en persoonlijke coaching.
Hij is ondertussen erg bekend voor zijn open trainingsprogramma’s « Masterclass Coaching » en “Professioneel faciliteren” waarover u meer info vindt op onze website.
Hij is tevens auteur van diverse artikels en publiceert boeken (zie meer gedetailleerd CV voor meer info).

Klik hier om de CV te bekijken

Derniers Messages Blog

Suivre PerCo

// La garantie d’un contenu pertinent. Inscrivez-vous! //

Envoyer
Contact

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

À propos de PerCo

Nous sommes – comme vous pouvez le lire au travers de notre mission et de notre ambition collective – un bureau de conseil actif dans le domaine des ressources humaines qui travaille exclusivement sur une base ‘evidence based’ c’est à dire scientifiquement validée.

Recherche

Recherche