PerCo is een Human Resources dienstverlener.

Info Inscrivez-vous ici

Philippe Neyt

Philippe Neyt is sinds 1989 actief als consultant-trainer. Hij heeft in deze hoedanigheid verschillende projecten begeleid, oa het op punt zetten van een evaluatie- en functioneringsprocedure in een grote Luxemburgse bank, het oprichten van een Call-Center voor het Brussels gewest, het organiseren en coördineren van verkoopstrainingen voor een grote belgische bank, het conceptualiseren van tal van vormingen, die hij nog steeds verzorgt (time management, functioneringsgesprekken, interne onderhandeling, enz). Hij heeft regelmatig seminaries op punt gezet waar zijn verantwoordelijkheid was om moderator te spelen.
Hij is projectverantwoordelijk geweest voor een uitdagend projekt, met name het introduceren van concepten rond emotionele intelligentie voor het ganse verkoopnet van een grote belgische bank.
Hij heeft ook ervaring opgedaan als sales manager, waar hij instond voor advies rond management, verkoop, hrm en organisatie.
Hij heeft regelmatig seminaries op punt gezet waar zijn verantwoordelijkheid was om moderator te spelen.

Sinds hij verbonden is aan PerCo adviseert en begeleidt hij groepen en individuen op vlak van communicatieve vaardigheden en leiding geven.
Daarnaast begeleidt hij sedert enige jaren ook mensen die een persoonlijke coaching wensen, directeurs, managers, ‘high potentials’, ploegverantwoordelijken of mensen die zich in vraag stellen op professioneel vlak.
Hij werkt zowel voor Multinationals als KMO’s. Zijn moedertaal is Frans, maar hij is perfect tweetalig (afkomstig uit Brussel) en woont al sinds geruime tijd in Vlaanderen.

Klik hier om de CV te bekijken

Derniers Messages Blog

Suivre PerCo

// La garantie d’un contenu pertinent. Inscrivez-vous! //

Envoyer
Contact

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

À propos de PerCo

Nous sommes – comme vous pouvez le lire au travers de notre mission et de notre ambition collective – un bureau de conseil actif dans le domaine des ressources humaines qui travaille exclusivement sur une base ‘evidence based’ c’est à dire scientifiquement validée.

Recherche

Recherche