PerCo is een Human Resources dienstverlener.

Info Inscrivez-vous ici

Eddy Houba

Eddy HoubaEddy Houba combineert een uitgebreide bedrijfservaring in marketing en business development met een +15 jaar lange carrière als leidinggevende. In zijn loopbaan beklede hij verschillende functies binnen internationale bedrijven als Scitex, Creo Inc. en Eastman Kodak. Mede hierdoor ontstond langzaam maar zeker een méér dan gezonde interesse in de manier waarop mensen met elkaar omgaan, ook op multicultureel vlak. Een thema waar de meeste middelgrote en grote firma’s mee te maken hebben. Een andere activiteit die hem veel voldoening schonk, was het organiseren, maar meer nog het verzorgen van opleidingen.

Eddy maakt sinds kort en met enige trots deel uit van het PerCo team waar hij zijn ervaring kan combineren met de “evidence based” werkmethodes van PerCo, om zo van zijn passie zijn beroep te maken.

Derniers Messages Blog

Suivre PerCo

// La garantie d’un contenu pertinent. Inscrivez-vous! //

Envoyer
Contact

+32 (0)3 235 02 92
info@perco.be
Kleine Meylstraat 4C
B – 2550 Kontich

À propos de PerCo

Nous sommes – comme vous pouvez le lire au travers de notre mission et de notre ambition collective – un bureau de conseil actif dans le domaine des ressources humaines qui travaille exclusivement sur une base ‘evidence based’ c’est à dire scientifiquement validée.

Recherche

Recherche